SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉS

Sok boldogságot, és áldást a nehéz munkára, az úr bizonyára megáldja a gondos munkát.

Koncz Anita

Miért minket válasszon?

 • Ma már Kelet-Magyarország 4 megyéjébenközel 3000 főnek biztosítjuk a kiváló minőségű meleg étkezés lehetőségét.
 • A változatos étrend összeállítása során törekszünk arra, hogy a főétkezések gabonafélék, gyümölcsök, zöldség és húsfélék mellett tejtermékeket tojást, halat, száraz hüvelyeseket, olajos magvakat és édességeket is tartalmazzanak.
 • Az étkeztetés során bőséges adag levest és hozzá főételt, édességet kérhetnek, az igénylők, megszokott házias ízekkel.
 • Igyekszünk az adott régiók kedvelt helyi ízeire, sajátosságaira és a lakosság igényeire odafigyelve nyújtani szolgáltatásunkat.
 • Az igénybe vevők menüsort kapnak, melyből minden napra maguk választják ki a számukra kedvelt ételt. Egyes településeken több szolgáltatóval is kapcsolatban állunk, így az igénylő eldöntheti, hogy melyik menüsor számára a megfelelőbb.
 • Az ebédeket 8:00-14:00 között szállítjuk házhoz.
 • Felkészült kiszállító munkatársaink készséggel segítenek, az egyedi igények vagy mozgáskorlátozottság esetében is: segítséget nyújtunk az étel kitálalásában, előkészítésében is.
 • Igény szerint a hétköznapok mellett hétvégén is megszervezzük szolgáltatásunkat.

A szociális étkeztetés a személyes gondoskodás körébe tartozó olyan alapszolgáltatási forma, melynek keretében napi egyszeri meleg ételt biztosítunk azoknak, akik

 • koruk
 • egészségi állapotuk
 • élethelyzetük
 • vagy életmódjukból adódó egyéni igényeik

miatt saját maguk részére, tartósan, vagy átmeneti jelleggel a legalább napi egyszeri meleg étkezést nem tudják biztosítani vagy szívesebben választják a konyhai feladatokat nem igénylő, kiváló minőségű, változatos napi meleg étkezés lehetőségét.

Azok a személyek jogosultak szociális étkeztetésre, akik öregségi nyugdíjjal vagy  egyéb nyugdíjszerű jövedelemmel (özvegyi nyugdíj, szülői nyugdíj, árvaellátás) rendelkeznek, akiknek megváltozott munkaképességű személyeket megillető ellátások járnak.

A szolgáltatás díja a jogosult jövedelméhez mérten kerül megállapításra. Az ebéd díja minden hónap végén kerül elszámolásra, tehát utólag kell megfizetni a ténylegesen igénybe vett adag ebédek alapján.

A térítési díj megállapításánál a szolgáltatást igénybe vevő személy rendszeres havi jövedelmét (a családban egy főre jutó rendszeres havi jövedelmet) kell figyelembe venni, azzal, hogy a térítési díj nem haladhatja meg a fenti jövedelem 30%-át.

A térítési díj sávok:
JövedelemTérítési díj
0 Ft30.000 Ft360 Ft/adag
30.001 Ft50.000 Ft420 Ft/adag
50.001 Ft80.000 Ft460 Ft/adag
80.001 Ft110.000 Ft490 Ft/adag
110.001 Ft140.000 Ft510 Ft/adag
140.001 Ft180.000 Ft530 Ft/adag
180.001 Ft 550 Ft/adag
 1. Hívja a 06 52 574 580 számot vagy jelezze igényét adatai megadásával a lap jobb oldalán!
 2. Munkatársunk visszahívja, egyeztetik a jogosultság feltételeit (kor, egészségi állapot, szenvedélybetegség, fogyatékosság, szociális helyzet stb.) és a lehetőségeket.
 3. Az igénylés kezdő napját, gyakoriságát és díját is rögzítő megállapodás aláírása az Ön kényelmét szolgálva otthonában is történhet.
Csatolandó dokumentumok
 
0
kelet-magyarországi településen biztosítunk nap mint nap kiváló minőségű meleg ételt.

Aranyosapáti, Balkány, Balmazújváros, Barabás, Báránd, Békés, Biharnagybajom, Bocskaikert, Bodaszőlő, Csaroda, Debrecen, Derecske, Dévaványa, Gergelyiugornya, Gyula, Gyüre, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúvid, Ilk, Józsa, Kisvarsány, Konyár, Martinka, Mezőberény, Nagykálló, Nagyrábé, Nagyvarsány, Nyíregyháza, Nyírmada, Nyírmártonfalva, Nyírpazony, Nyírtelek, Olcsva, Pusztadobos, Püspökladány, Rakamaz, Sárrétudvari, Szerep, Szolnok, Tákos, Tedej, Téglás, Tiszacsege, Tiszaszalka, Tiszavárkony, Tószeg, Újfehértó, Újszász, Vámosatya, Vámospércs, Vásárosnamény, Vitka, Zagyvarékas

Hagyjon nekünk üzenetet, visszahívjuk!

Ha Ön keresne bennünket:

Telefon: 06 52 574 580
E-mail: info@btesz.hu

További információkkal munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Jó étvágyat kívánunk!

BTESZ szociális étkeztetés