2020-ban a magyarok 65%-a veszni hagyta 1%-át*

…. így kiadva a döntés jogát saját kezéből.

Egy különösen nehéz időszakot követően ez egy igazán drasztikus szám, látva azt, hogy 3 millió magyar semmit sem tett a bevallásával. 

Ne hagyd módosítás nélkül a bevallásod, módosítsd 1%-al!

*Czenki Péter – NAV 2020-as adatai alapján

Már csak

nap
óra
perc
ms
Indulhat a felajánlás! Irány az eszja.nav.gov.hu!

és felajánlhatod 1%-od. Kérj értesítést, hogy le ne maradj!

Tudj meg többet a BTESZ Alapítványról!

Tudj meg többet a BTESZ Alapítványról!

1% a gyerekek jövőjéért

Te jövőnek hívod. Ő álomnak. Mi célnak. 

És legyen az jövő, álom vagy cél, szükség van az angol tudásra, az eszközökre, az alkalmazásra, melyek segítenek az elsajátításban, valamint természetesen Rád! Szánj rá 2 percet és ajánld fel Te is az 1%-odat.

Ajánld fel 1%-od:

Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány

Közhasznú alapítvány

Adómentes adomány (SZJA 1+1%)

Jótékonysági szám: 18515853-2-09  (adószám)

Nyilvántartási szám: 09-01-0002111

Bankszámlaszám: 11738008-21470130

Az adó 1% adómentes bevétel.

Magyarországi Baptista Egyház

Technikai szám: 0286

Baptisták a digitális egyenlőtlenség megszűntetéséért

Rejtett

.... így kiadva a döntés jogát saját kezéből

... és maximum 2 percedre, mert ettől csak kevesebb idő adód 1%-ának felajánlása. Ha már amúgy is megnyitod az eSZJA-t, hogy jóváhagyd a NAV által készített bevallástervezetet (mert miért ne tennéd?), akkor pedig az említett 2 percet sem fogja igényelni adód 1%-ának felajánlása. Ezzel a minimális energiával lélegzetelállító eredményeket vagyunk képesek elérni, csak annyira van szükség, hogy Te rendelkezz arról, amihez jogod van. Te amúgy tudod, hogy mi történik a fel nem ajánlott 1%-al? Bizonyára sejted…

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

MÁR CSAK:

időd maradt a felajánlásra.

nap
óra
perc
ms

Az Te segítségeddel 2019-ben

Ösztöndíj programot indított a BTESZ Alapítvány

📃 A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány a beérkező támogatásoknak és 1% felajánlásoknak köszönhetően tudta életre hívni Ösztöndíj programját, mellyel a győztes pályázók számára többé nem lesz túl drága az öröm, nem lesz megfizethetetlen az elhivatottság, de felbecsülhetetlen értékű lesz a tapasztalat és az élmény, mellyel gazdagodnak.

🏅Szobrászat, foci, kézilabda és megannyi más izgalmas felfedeznivaló! Az ösztöndíj nyertesei egész tanéven át támogatást kapnak az Alapítványtól iskola melletti, választott tevékenységükhöz.

❤️„A szeretet ellentéte a közöny.” Köszönjük, hogy hittél bennünk és a céljainkban. Köszönjük, hogy cselekedtél.

Laurának segítettünk

... meleg, megnyugtató otthont és szerető nevelőszülőket találni.

A YouTube csatornánkon igazi hullám indult és sorban jelentkeztek a “Laurák”. Megrendítő volt hasonló sorsokkal találkozni, ugyanakkor szívmelengető volt tapasztalni azt, hogy az emberek megmozdulnak egy jó ügy érdekében és hajlandóak 2 perc segítséget nyújtani.

Szükségünk van Rád. Idén is.

(amennyiben az alábbi videó mellett szöveges segítségre is szükséged van, kattints ide)

VIDEÓS SEGÍTSÉG:

2. Adószám: 18515853-2-09

3. Technikai szám: 0286

Szükségünk van Rád. Idén is.

Rendelkezz adód 1%-áról akár MOBILON is, néhány egyszerű lépésben!

VIDEÓS SEGÍTSÉG:

(kattintható link a videó alatt)

2. Adószám: 18515853-2-09

3. Technikai szám: 0286

Csillagpont Tanoda

Együtt a gyermekek tanulmányi sikereiért​

Tuzsér Nagyközség Önkormányzatával, a Türr István Képző és Kutató Intézet nyíregyházi igazgatóságával és az Utolsó Szalmaszál Alapítvánnyal közösen indított komplex felzárkóztatási program keretében a BTESZ Alapítvány vállalta Tuzsér település hátrányos helyzetű gyermekei számára egy Tanoda létrehozását, ahol az iskolai sikereikhez szükséges háttértámogatást kaphatják meg.

A felzárkóztatási programban egyéni fejlesztési tervek készültek, folyamatos a kapcsolattartás a roma lakossággal, akik részt vettek az Utolsó Szalmaszál Alapítvány és a BTESZ Alapítvány által szervezett tréningeken, előadásokon, közösségfejlesztésen. Az egész roma lakosság együtt tölthetett egy sikeres sport és szabadidős napot, egy igazi családi napot, egészségügyi szűrésen vettek részt, a gyermekek készségfejlesztő játszóházban tanulhattak a tuzséri komplexes csapat szervezői jóvoltából.

Élelmiszercsomag rászorulóknak

Az Élelmiszerbankkal való együttműködésünk abban ad támogatást, hogy ne csak alkalomszerűen, hanem folyamatosan segítsük élelmiszerrel az arra rászorulókat.

Tanszerek, játékok a tanulni vágyóknak

Tuzsér településen található Lónyai Menyhért általános iskola hátrányos helyzetű tanulóit olyan eszközökkel támogattuk amelyek nélkülözhetethlen kellékei egy iskolásnak és elősegítik őket a tanulásban. 

Az iskolának pedig olyan eszközöket ajándékoztunk, amelyek megkönnyítik a pedagógusok munkályát és elősegítik az ott tanuló gyermekek fejlődését, hatékonyabb tanulását.

Gyermekpszichiátrián kezelt gyermekek támogatása

Az elmúlt években többször segítettük a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Osztályát, illetve az ott kezelt gyerekeket, fiatalokat. Ez az Észak-Alföldi régió egyetlen gyermekpszichiátriai osztálya, ezért Hajdú-Biharból, Szabolcs-Szatmár-Beregből és Jász-Nagykun-Szolnokból egyaránt érkeznek ide a segítségre szorulók.

Ezeknek a gyerekeknek, fiataloknak a betegségük mellett sok esetben a támogató családi szeretet hiányával is meg kell küzdeniük, vagy azzal, hogy családjuk jövedelme a minimális szükségleteik kielégítésére sem elég.

Orvosi segítség a nepáli szükségben levőknek

Dr. Nitovszky Eduárd néhány éve, a nepáli földrengést követően utazott el az ázsai országba, ahol a helyieknek segített orvosi vizsgálatokkal, illetve egy víztisztító berendezés adományozásával.

Kétéves előkészítő szervezést követően, alapítványunk támogatásával 2019-ben újra visszatért Nepálba. Ezúttal az orvosi segítség mellett gyógyszereket vitt a helyieknek, elősegítve, hogy méltóbb életkörülmények között élhessenek.

Kenyai lányok és nők taníttatása, felzárkóztatása

Szabó Hilda 2018-ban utazott Kenyába, ahol egy hónapig önkénteskedett egy árvaházban. Az ott töltött idő során mély szükséggel és kihívásokkal találkozott: az alapvető higiéniés feltételek hiánya mellett társadalmi és kulturális problémák nehezítik a helyiek, különösen a nők életét. A tapasztalat arra ösztönözte Hildát, hogy hazatérte után is támogassa a kenyai gyermekeket.

Ezért egy társával közösen létrehozta az Asante a Gyermekekért Egyesületet, melynek célja, hogy az oktatás és megfelelő ismereték biztosítása által méltó életet alakíthassanak ki a helyi lányok, nők. Alapítványunk segítségével már kialakítottak egy víztározó rendszert egy helyi faluban, ami lehetőséget biztosít a lánygyermekeknek, hogy a vízhordás helyett iskolába járhassanak. Alapítványunk 1%-os felajánlásainak egy részéből Hildáék egyesületét támogatjuk, hiszen legyen szó bármilyen országról, kultúráról, mindenkinek joga van méltó életkörülmények között élni. 

Köszönjük, hogy Te is segítesz!

Ne hagyd veszni az 1%-odat. 2 perc. Nem több.

1 százalék felajánlás BTESZ Alapítvány

- adó 1% -

Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány

Cím: 4028 Debrecen, Simonyi út 14.

Adószám: 18515853-2-09

Azonosító: 0900/60100/2013/2300007039181

Bankszámlaszám: 11738008-21470130

2.

Kattints a NYILATKOZOM gombra az 1+1%-os nyilatkozat blokkban.

1 százalék felajánlás - eSZJA - BTESZ Alapítvány

3.

A Civil kedvezményezett adószámához másold be a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány adószámát:

18515853-2-09

1 százalék felajánlás - eSZJA - 1% BTESZ Alapítvány

4.

A technikai számos kedvezményezetthez másold be a Magyarországi Baptista Egyház technikai számát:

0286

1 százalék felajánlás - eSZJA - 1% BTESZ Alapítvány

Ne pipáld be a "A 2019. rendelkező évi technikai számos bevett egyházra szóló rendelkező nyilatkozatomat visszavonom" részt.

5.

Küld be a nyilatkozatod a "TOVÁBB A BEADÁSHOZ" gombra kattintva!

1 százalék felajánlás - eSZJA - 1% BTESZ Alapítvány
FEL