Munkavállalói ajánlói program

Te, mint a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió munkatársa, lehetőséged van az ajánlásoddal plusz jövedelemhez jutni!

Hogy mit is jelent ez?

Amennyiben ismerőseid, barátaid, rokonaid, családtagjaid közül valaki a te ajánlásodat követően felvételt nyer szervezetünk bármelyik nyitott pozíciójára, majd az ajánlott személy munkaviszonya a próbaideje lejártát követő napon is fennáll, akkor TE egyszeri ajánlói jutalomra válsz jogosulttá, amely…

nettó 30.000 Ft

Mit kell tenned?

Ahhoz, hogy megkapd a 30.000 Ft jutalmad, nem kell mást tenned, csak az ajánlói adatlapot kitöltened online. Ezzel nemcsak ismerősödnek segítesz egy új állás megtalálásában, hanem a saját jövedelmedet is tudod egyszeri kifizetéssel növelni!

Köszönjük segítséged és megtisztelő bizalmadat!

További információért az alábbi e-mail címen érdeklődhetsz:

Kukk Éva Dóra

HR vezető

FONTOS INFORMÁCIÓK

  1. A Baptista Tevékeny Szeretet Missziónál és intézményeinél munkajogi állományban dolgozó munkavállalók rendelkeznek azzal a joggal, hogy a BTESZ és intézményei számára ajánlhatnak potenciális munkavállalókat a családtagjaik, rokonaik, barátaik vagy ismerőseik közül.
  2. Munkavállalói ajánlás érkezhet konkrét pozícióra és adatbázisba is az Ajánlói adatlap (2. sz.melléklet) kitöltésével.
  3. Az ajánló-ajánlott kapcsolat adminisztrációja, a kitöltött ajánlói adatlapok (2. melléklet) teljeskörű kezelése a HR feladata és kötelezettsége.
  4. Az ajánlott munkavállalók teljeskörű szakmai, kompetencia és összeférhetetlenségi vizsgálata a HR szakmai joga és felelőssége, azaz csak a HR által is támogatott jelölt kerülhet felvételre.
  5. Amennyiben az ajánlott személy, a toborzás-kiválasztási folyamat során kiválasztásra kerül és felvételt nyer a Baptista Tevékeny Szeretet Misszióhoz, majd munkaviszonya a próbaideje lejártát követő napon is fennáll az ajánló munkavállaló nettó 30.000 Ft ajánlói jutalomra jogosult.
  6. A sikeresen ajánló munkavállalók személyes értesítése a HR és Munkaügyi csoport feladata.
  7. A munkavállalói ajánlói programmal kapcsolatos külső és belső kommunikációs tevékenység ellátása a Marketing csoport munkájának bevonásával a HR és Munkaügyi csoport feladata. (1.sz. melléklet)

Összeférhetetlenségi meggondolások okán az ajánlott és felvételt nyert munkavállaló sem alá-fölé rendeltségi viszonyban, sem azonos munkacsoportban nem lehet az ajánló munkavállalóval. Ez utóbbi alól csak szakterületi engedéllyel lehet eltérni, amennyiben az azonos munkacsoportban való feladatvégzés minőségére nincs negatív hatással az ajánlás ténye, illetve az ajánló és ajánlott közötti kapcsolat jellege.

Töltsd ki az alábbi űrlapot az ajánláshoz!