ALAPÍTVÁNY

KÖSZÖNET

A BTESZ Alapítvány köszönetet mond mindazoknak, akik 2017-es személyi jövedelemadójuk 1%-ával alapítványunkat támogatták. Az összeget – 646 883 forintot, teljes egészében hátrányos helyzetű gyerekek tanulásának segítésére fordítjuk. Az összeg egy részét már tanszer, írószer támogatás formájában át is adtuk. .

BTESZ ALAPÍTVÁNY

Többször is feltették már nekünk a kérdést, hogy hogyan tud változtatni a BTESZ Alapítvány azon, hogy ma Magyarországon gyerekek éheznek vagy idős emberek az utcán alszanak.
Mi a tudásban hiszünk.
Alapítványunk célja a jövő generációjának hátrányos helyzetből induló, de szerencsésebb társaihoz hasonló álmokkal élő tagjainak segítése.
Azoknak szeretnénk támogatást adni, akik azonos képességekkel, de messze lemaradó lehetőségekkel állnak rajtvonalhoz. Hiszünk abban, hogy munkánkkal egyre több gyereknek biztosíthatjuk, hogy olyan szakmát szerezzen, amit szeret, és amiben sikereket érhet el. Ha ez megtörténik, nem valószínű, hogy élete utolsó éveit kiszolgáltatottan, hajléktalanul kell majd leélnie.
Azt is tudjuk, hogy a tanuláshoz és a kiegyensúlyozott iskolai teljesítményhez a legtehetségesebbeknek is kell cipő, ruha és természetesen egészséges étel az asztalra.
Abban is biztosak vagyunk, hogy támogató környezet nélkülözhetetlen, ahol nem csak testi, szellemi fejlesztést, de lelki építést is szem előtt tartják, és ahol a gyermeket őszinte barátok veszik körül.
Tuzséron a Csillagpont nevet viselő közösségi pontunkban már létezik egy Tanoda, amelyet önerőből tartunk fent és ahol biztosítjuk a gyerekeknek ezeket a lehetőségeket. Célunk, hogy a közeljövőben az ország számos helyén működjenek olyan pontok, ahol csillagaink ragyoghatnak.
Ezek mellett az elmúlt években többször segítettük a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Osztályát, illetve az ott kezelt gyerekeket, fiatalokat. Ez az Észak-Alföldi régió egyetlen gyermekpszichiátriai osztálya, ezért HajdúBiharból, Szabolcs-Szatmár-Beregből és Jász-Nagykun-Szolnokból egyaránt érkeznek ide a segítségre szorulók. Ezeknek a gyerekeknek, fiataloknak a betegségük mellett sok esetben a támogató családi szeretet hiányával is meg kell küzdeniük, vagy azzal, hogy családjuk jövedelme a minimális szükségleteik kielégítésére sem elég.
Elsősorban ezek azok a területek, amelyeken felhasználjuk a hozzánk érkező támogatást.
Projektjeink mögött nagyszerű együttműködő partnerek álltak, állnak, mint a British Telecom, Decathlon, Trans-sped Kft, vagy a Kolibri Kiadó.

Amennyiben támogatni szeretné tevékenységeinket, az alábbi bankszámlaszámon hálás szívvel fogadjuk adományát:

10300002-10538906-49020018

Adószámunk: 18515853-1-09

Hagyjon nekünk üzenetet, visszahívjuk!

Ha Ön keresne bennünket:

Telefon: 06 52 574 580
E-mail: info@btesz.hu