Fogjunk össze Noel gyógyulásáért!

Bakonyi Noel Dominik még csak 3 éves, de már több, komoly egészségügyi problémával is meg kellett küzdenie. Egy születési trauma következtében idegrendszeri gyulladásban és csípőficamban szenved, ami miatt beszédében, kommunikációjában és mozgásában is korlátozott. Hosszú kivizsgálássorozatot követően az orvosok arra jutottak, hogy Noel egészségi állapota két műtét segítségével nagy mértékben javítható. A műtétek elvégzéséig és a felépülésig azonban még hosszú út áll Noel előtt. 

Ahhoz, hogy a műtéteket biztonsággal el lehessen végezni, Noelnek meg kell erősödnie, ezért októbertől különböző fejlesztő és rehabilitációs kezeléseseken kell részt vennie Kárpátalján, a Szent Mihály Egészségügyi-Szociális Gyermek Rehabilitációs Központban. 

Noel családja – ahogyan eddig is, úgy most is – mindent megtesz a kisfiuk felépülése érdekében, de a rehabilitációs kezelések díja 600 000 forint, amit saját forrásból nem tudnak előteremteni. Ezért fordultak alapítványunkhoz segítségért, hiszen a közösségi összefogásnak hatalmas ereje van! 

Kérjük, ha lehetősége engedi, adománnyal, megosztással támogassa Noel felépülését, hogy az álmai valósággá válhassanak és teljes értékű életet élhessen!  

Bankszámlaszámunk: OTP Bank, 11738008-21470130   

Kedvezményezett neve: BTESZ Alapítvány   

Közlemény: Adománygyűjtés – Együtt Noelért! 

Megosztás itt: facebook
Facebook