A CIPŐSDOBOZ AKCIÓ LEJÁRT!

Tegyük együtt szebbé a rászoruló gyermekek karácsonyát!

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akció kampányához. December 17-ig az ország számos területén fogadjuk a cipősdoboz ajándékokat, melyeket rászoruló gyermekek számára juttatunk el.

Mi a teendője?

Legyen Ön is dobozoló!

A doboz tartalmazhat mesekönyvet és ifjúsági könyveket, színezőt, játékot (társasjátékot, kártyát, kockát, építőjátékot, foglalkoztató- és készségfejlesztő játékot, babát, autót, labdát, ugráló kötelet, egyéb sporteszközt, stb.), higiéniai felszerelést (dezodort, tusfürdőt, sampont, fogkefét, fogkrémet, fésűt, kézkrémet), édességet (cukorkát, nyalókát, csokoládét, kekszet), íróeszközt és egyéb iskolai felszereléseket (füzetet, tollat, filcet, zsírkrétát, színes ceruzát, vízfestéket, temperát, radírt, hegyezőt).

Az elkészített ajándékot csomagolja be színes csomagolópapírral, lehetőleg külön a tetejét és külön az alját, majd ragassza le átlátszó cellux ragasztó szalaggal, vagy kösse át zsineggel! A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja , pl. így: “fiú 12″ vagy “lány 8″.

Hozza be a dobozt gyűjtőpontjaink valamelyikére december 17-ig. Munkanapokon, nyitvatartási időben, fogadjuk az ajándékokat. Kollégáink átveszik Öntől és eljuttatják a rászoruló gyermekek részére.

Hálásak vagyunk, hogy Önnel együtt tehetjük szebbé a rászoruló gyermekek karácsonyát!

Gyűjtőpontok