Ebédeljen kedvezményesen nyugdíjas éveiben!

Olvasási idő: 3 perc
A változatos táplálkozás sok ember számára kiváltság, hiszen a szakemberek által ajánlott napi tápanyagmennyiség betartása rendkívül költséges és megterhelő dolog, főként az idős emberek számára.  A napi új fogás megfőzéséhez nem csak fáradtságos bevásárlásra, de több órás konyhai jelenlétre is szükség van. Így válik nyugdíjas honfitársainknak a napi változatos táplálkozás szinte teljesíthetetlenné.

Ezt a problémát felismerve döntött úgy a BTESZ, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió, hogy saját konyhát létrehozva mindent megtesz annak érdekében, hogy időseknek megfelelő minőségű és mennyiségű ételt biztosíthasson állami támogatással, kedvezményes áron. A séfek minden hónapban szakemberek által javasolt napi tápanyagbevitelnek teljes mértékben eleget téve állítják össze a változatos havi étlapot.

A BTESZ számára ugyanis elsődleges cél, hogy magasabb életminőséget, és kifogástalan szolgáltatásokat biztosítson idősebb honfitársai számára.

Az utóbbi években több konyhával is volt alkalmunk együtt dolgozni. De sajnálatos módon azzal kellett szembesülnünk, hogy az ételek a minősége rendkívül változó. Ahhoz, hogy a fogások színvonala és mennyisége teljes mértékben megfeleljen az elvárásainknak, a saját kezünkbe kellett vennünk a fogások elkészítését.

Hiszen biztosak akartunk lenni abban, hogy ugyanolyan minőségű ételt tálalunk ellátottjaink számára, mint amilyeneket mi magunknak vagy saját hozzátartozóinknak is adnánk.

Nagyon örülünk neki, hogy nagykapacitású, modern konyhánk 2020-as megnyitása óta naponta több, közel 7.000 ember konyhájába hozzuk el a változatos, hamisíthatatlan hazai ízeket, és csalunk elégedett mosolyt ellátottjaink arcára. A számos pozitív visszajelzésnek köszönhetően elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy tovább terjeszkedjünk, és az ország lehető legtöbb pontjára eljutva biztosítsuk a napi egyszeri meleg étkezést a nyugdíjasok számára.

Ebédet jelenleg az alábbi településeken élők tudnak igényelni: Aranyosapáti, Balmazújváros, Báránd, Békés, Békéscsaba, Bocskaikert, Csaroda, Debrecen, Derecske, Dévaványa, Ebes, Földes, Gelénes, Gemzse, Gyomaendrőd, Gyula, Gyüre, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Hajdúvid, Ilk, Kaba, Kisvárda, Kisvarsány, Konyár, Mándok, Mikepércs, Nádudvar, Nagykálló, Nagyvarsány, Nyíregyháza, Nyírmada, Olcsva, Pusztadobos, Püspökladány, Rákóczifalva, Rákócziújfalu, Sárrétudvari, Szajol, Szolnok, Tedej, Téglás, Tiszacsege, Tiszajenő, Tiszavárkony, Tiszavasvári, Tószeg, Újfehértó, Újszász, Újszentmargita, Vásárosnamény, Vezseny, Zagyvarékas.

Az Ön számára is naponta házhoz szállítjuk a kétfogásos, finom ebédet (leves+főétel=750 Ft – kiszállítás az árban), Önnek csupán változatos étlapunkról kell választania, amelyet a btesz.hu/etlap oldalon tekinthet meg. Rendeléssel kapcsolatos információkért, valamint abban az esetben, ha lakóhelye nem szerepel az általunk lefedett területek között kérjük tárcsázza a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió ingyenesen hívható zöld számát: 06 80 900 368.

Megosztás itt: facebook
Facebook

TOVÁBBI FRISS CIKKEK

Nagyítás
FEL