Püspökladányi intézményünkbe munkatársat keresünk

ÉTKEZTETÉSI KOORDINÁTOR

munkakör betöltésére.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Mit csinálunk mi?

 • Szervezetünk több mint 10 éve szociális szolgáltatások nyújtásával foglalkozik, nap mint nap törekszik arra, hogy még több szolgáltatást tudjon bevezetni országos szinten. Egyik jelentős és egyre növekvő szolgáltatásunk a Szociális Étkeztetési Hálózatunk, melynek legfőbb jellemzője, hogy házias ízeket, változatos fogásokat kínál az azt igénybevevőknek. Minőségi alapelvként fontosnak tartjuk, hogy olyan szolgáltatást biztosítsunk, amit a saját szüleinknek, nagyszüleinknek is szívesen ajánlanánk.

Miről szól az állás?

 • Olyan ember illik a csapatunkba, aki szívesen vállal felelősséget a szociális étkeztetési szolgáltatás koordinálásáért, szervezésért, a napi szintű adminisztráció vezetéséért. Olyan munkatársra van szükség, aki szívesen vállalja magára a kapcsolattartó szerepét, mind az ellátottak, mind a helyi szolgáltatók, éttermek tekintetében. Olyan kollégát keresünk, akinek a különböző elégedettségmérések végzése, jelentések készítése, valamint a felettes vezetőkkel történő kapcsolattartás sem okoz gondot.

Milyen személyiséget keresünk?

 • Hogyha nyitott, másokhoz könnyen alkalmazkodó, rugalmas, kedves személyiségnek érzed magad, aki képes az önálló munkavégzésre, illetve lehetőleg már rendelkezik hasonló területen szerzett munkatapasztalattal, akkor pontosan Te vagy a mi emberünk.
 • Rendelkezned kell az alábbi végzettségek valamelyikével: mentálhigiénés asszisztens, szociális asszisztens, szociális és gyermekvédelmi szakasszisztens, szociális és mentálhigiénés szakgondozó, szociális munkás, szociálpedagógus.
 • Rendelkezned kell B kategóriás jogosítvánnyal.
 • Olyan munkatársat, aki empatikus, türelmes, megbízható, precíz, és nem riad vissza a más emberekeért való felelősségvállalástól sem.
 • Olyan jelöltet, akit megoldáscentrikus gondolkodásmód, csapatban történő munkavégzésre való képesség, asszertív, kiváló kommunikációs készség jellemez.

Miért szeretsz majd a BTESZ-nél dolgozni?

 • Egy nagyon jó csapat részese lehetsz. A siker kulcsa a csapat. Ahogy egyik vezetőnk mondja: „együtt még okosabbak vagyunk” 😊 Számítunk az ötleteidre, a kreativitásodra. Rászánjuk az időt, hogy mindent megtanítsunk Neked, amit csak tudunk. Képzések révén mi is biztosítjuk számodra, hogy a fejlődés ajtaja mindig nyitva álljon ellőtted. Hogyha kedveled az emberek közelségét, a velük történő kommunikációt, és szeretsz másokat koordinálni, szervezkedni, akkor pontosan Rád szabták ezt a munkát! 😊

Mikor van a munkaidő és hol kell dolgoznod?

 • Munkatársunknak heti 5 napot kell dolgoznia. A napi munkaidő 8:00-tól 16:30-ig tart, feladataidat Püspökladány területén kell ellátnod majd.

Mit kínálunk?

 • A fizetésed a közalkalmazotti bértáblán alapszik, ami alapbérből (bruttó 326 000 Ft) és ágazati pótlékból tevődik össze. Kihívásokkal teli feladatköröket, megbecsülést, folyamatos visszacsatolást biztosítunk a számodra, illetve továbbképzéseken való részvételedet is finanszírozzuk. Hogyha napi szinten utaznod kell hozzánk, akkor abban is költségtérítéssel támogatunk. Modern, kellemes és tágas irodai környezetben dolgozhatsz egy inspiráló csapatban. A napi feladataid ellátásához szükséges munkaeszközökről is gondoskodunk.

Hogyan tudok jelentkezni?

 • Nem kell mást tenned, mint a karrier@btesz.hu címre elküldeni a következő dokumentumokat:
  • fényképes szakmai önéletrajz,
  • motivációs levél,
  • iskolai végzettségeket igazoló dokumentumok kétoldalas másolata.
Facebook

Jelentkezés