Ingyenes előadások időseknek

Előadások az egészségről, boldogságról, szakértőktől, hiteles emberektől. Önnek.

Nézze meg beharangozó videónkat, majd adja meg adatait és kérje Ön is ingyenes előadásainkat!

Néhány a korábbi előadásaink közül:

Idősként bizonyára Ön is tapasztalja, hogy a szomjúságérzet sok esetben egyáltalán nem jelentkezik, ez viszont nem azt jelenti, hogy a szervezetnek ne lenne ugyanúgy szüksége a folyadékra, sőt. 

Dr. Újházi László,  a Magyar Gyógyszerészi Kamara hajdú–bihari elnöke az alábbi rövid előadásában gyakorlatias tippeket nyújt arra nézve, hogyan lehet idős korban is megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztani, ezzel elősegítve egészségünk megőrzését…

Az öregedés egy állandó folyamat. Egy olyan életszakasz, amely születésünktől fogva zajlik. Idősként valószínűleg Ön is tapasztalja, hogy az élet ebben a korban is lehet örömteli, kellemes. 

Annak érdekében, hogy boldogabb öregkort éljünk meg a mindennapokban, Gellén Imre, szociálpolitikai szakértő, saját tapasztalataiból merítve a következő 3 tanácsot nyújtja hallgatóságának…

Kétfélék vagyunk mi emberek:

 1. Megoldás-fókuszú gondolkodó

 2. Kifogás-fókuszú gondolkodó

  • kifogás-fókuszú gondolkodó mindig azzal van elfoglalva hogy milyen problémával küszködik és kivel tudja megosztani azt?

Az emberi elme olyan, mint egy tárolóedény, megtartja az információt, de az ember személyes felelőssége az, hogy milyen információt enged be ebbe a tárolóedénybe.
Két pohár, kétféle gondolat: a kristálytiszta a pozitív, míg az iszapos víz pedig a negatív gondolatokat jelképezi.

Mégis hogyan lehetséges hatékonyan kiszűrni a számunkra hasznos információkat?

Klára a személyes történetével számunkra egy intézményvezető hétköznapjaiba kínál rövid betekintést. Olyan apró csodák ezek, amelyek arra emlékeztetik, hogy minden korosztályban megtalálható az az érzés, amely az ő hivatásában is elengedhetetlen: a szeretet.
Apró örömök egy intézményvezető magánéletéből, amely garantáltan más szemszögből világítja meg Önnél is azt, aki a szakma mögött rejlik: magát az embert  

(ide kattintva az összes előadást megtalálja)

FEL