Főállású pozícióink

Főállású pozícióinkra fényképpel ellátott részletes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel várjuk jelentkezését.

RÉGIÓ VEZETŐ

Rég vágysz már egy olyan vezetői pozícióra, melyben megtalálhatod a saját “miérted”? Ahol az ambícióid és kompetenciáid egy nagy és felelősségteljes intézményhálózat felépülését segítik elő? Egy olyan kollégára van szükségünk, akinek van belső hajtóereje, ugyanakkor több éves tapasztalattal rendelkezik folyamatok, rendszerek tervezésében és vezetésében, esetleg hálózat kiépítésében. Új munkatársunk olyan országos intézményrendszer létrehozásában állna a

Részletek

Integrált intézményvezető Debrecen

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió pályázatot hirdet Debreceni  Intézményének élére INTEGRÁLT INTÉZMÉNYVEZETŐI munkakör betöltésére. Ideális jelöltünk céltudatos, határozott, szakmai tapasztalat és vezetői készségek birtokában menedzseli a munkatársak szakmai munkáját és az intézmény működését. Feladatok: a fenntartó által működtetett 3 szolgáltatási terület: házi segítségnyújtás, szociális étkeztetés, illetve szenvedélybetegek nappali ellátásának biztosítása, szakmai munkájának irányítása területi vezetők,

Részletek

Intézményvezető Veresegyháza

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió szenvedélybetegek és pszichiátriai betegek számára nappali ellátó intézményt hoz létre Veresegyházon. Az intézmény pályázatot hirdet: INTÉZMÉNYVEZETŐI munkakör betöltésére a szociális törvény alapján működő szolgáltatások területén. Ideális jelöltünk céltudatos, határozott, szakmai tapasztalat és vezetői készségek birtokában menedzseli a munkatársak szakmai munkáját és az intézmény működését. Feladatok: az intézmény szakmai vezetése, szakmai

Részletek

Épületüzemeltetési munkatárs

Debreceni központunkba keresünk új pozícióba lelkes, tudását kamatoztatni és bővíteni kívánó ÉPÜLETÜZEMELTETÉSI MUNKATÁRSAT azonnali belépéssel Változatos feladatköröd lesz, amivel mindennapjaid fognak telni: központi (és bérelt) épületek műszaki üzemeltetésének koordinációja, megszervezése, ingatlan beruházások tervezése, szakértése meglévő elektromos- és épületgépészeti rendszerek üzemeltetése karbantartása üzemeltetéshez szükséges ütemtervek, költségtervek készítése anyag- és eszközbeszerzés az általános munkálatokhoz és az épület

Részletek

Önéletrajz küldés

Ha szívesen dolgozna velünk, de most nem talált Önre szabott pozíciót, küldje el jelentkezését, hogy megfelelő álláslehetőség esetén értesíteni tudjuk!

A honlapon keresztül történő jelentkezés folyamatának elindításával kijelentem a következőket:

  1. Hozzájárulok, hogy személyes adataimat, melyeket a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió honlapján keresztül elérhető álláskereső adatbázisban elhelyezek, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió feldolgozza (ideértve az adatok összegyűjtését, tárolását, rendezését, őrzését, lekérdezését, kivonatolását, összevonását, használatát, lezárását és törlését), és esetleges munkaerő-keresési folyamataiban felhasználja.
  2. Az általam megadott Személyes Adatok megfelelnek a valóságnak és a jelenlegi, aktuális állapotot mutatják, továbbá nem tartalmaznak semmilyen félrevezető információt végzettségemre, szakmai tapasztalataimra vagy személyes tulajdonságaimra vonatkozólag.
  3. Tudomásul veszem, hogy a Személyes Adatoknak az Adatbázisban történő elhelyezése nem biztosít számomra semmilyen szerzői jogot az Adatbázissal kapcsolatosan, azonban jogomban áll az Adatbázisban elhelyezett Személyes Adatokat módosítani, kiegészíteni, frissíteni vagy törölni.
  4. Tudomásul veszem, hogy azzal, hogy a Személyes Adatokat az Adatbázisba felveszi, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió nem vállal olyan kötelezettséget, hogy számomra álláslehetőséget biztosít.
  5. Hozzájárulok, hogy az adatbázisban megadott e-mail címemre a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió értesítést küldjön, mely értesítés tárgya kizárólag toborzással, munkaerő-felvétellel kapcsolatos.
Kérdése esetén várjuk jelentkezését a hr@btesz.hu címen.