Főállású pozícióink

Főállású pozícióinkra fényképpel ellátott részletes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel várjuk jelentkezését.

DISZPÉCSERKÖZPONT VEZETŐ

A folyamatosan fejlődő, több mint 650 főt foglakoztató Baptista Tevékeny Szeretet Misszió hosszútávra, lojális, motivált munkatársunkat keressük DISZPÉCSERKÖZPONT VEZETŐ munkakörbe, debreceni munkavégzéssel. Távfelügyeleti szolgáltatásunkat sok év tapasztalata után bővítjük és saját diszpécserközpontot hozzunk létre, hogy még magasabb színvonalon tudjuk ügyfeleinket segíteni a mindennapokban. Szeretnél vezető szerepet betölteni egy emberek mindennapjait biztonságosabbá tévő szolgáltatás nyújtásában? Lehetőséget

Részletek

Könyvelőt keresünk

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió 200 településen nyújt segítséget közel 15.000 ellátottnak, kizárva bárminemű megkülönböztetést, a méltó életminőséget elősegítve különböző szolgáltatásai révén. Szerveztünk fennállása során sok munkatársunk már a kezdetek óta velünk van és tesz meg mindent azért, hogy szolgáltatásainkkal egyre több családnak, vagy egyedülállónak segítsünk. Vezetőink és kollégáink nem csak megkérdőjelezhetetlen szakmaiságukkal, de segíteni

Részletek

HR ÉS MUNKAÜGYI VEZETŐ

A Folyamatosan fejlődő, több mint 650 főt foglakoztató Baptista Tevékeny Szeretet Misszió hosszútávra, lojális, motivált munkatársunkat keressük HR ÉS MUNKAÜGYI VEZETŐ munkakörbe, debreceni munkavégzéssel. Feladatok: HR-terület a munkakör 70%-a folyamatos bővülés által toborzás, kiválasztás szervezeti stratégiához igazodó éves HR-tervek, HR-stratégia kidolgozása, fejlesztése, folyamatleírások HR-controlling: vezetői döntéstámogatás HR-kimutatásokkal, javaslatokkal, állandó és ad-hoc adatszolgáltatás társosztályok részére (Pénzügy,

Részletek

RÉGIÓ VEZETŐ

Rég vágysz már egy olyan vezetői pozícióra, melyben megtalálhatod a saját “miérted”? Ahol az ambícióid és kompetenciáid egy nagy és felelősségteljes intézményhálózat felépülését segítik elő? Egy olyan kollégára van szükségünk, akinek van belső hajtóereje, ugyanakkor több éves tapasztalattal rendelkezik folyamatok, rendszerek tervezésében és vezetésében, esetleg hálózat kiépítésében. Új munkatársunk olyan országos intézményrendszer létrehozásában állna a

Részletek

Önéletrajz küldés

Ha szívesen dolgozna velünk, de most nem talált Önre szabott pozíciót, küldje el jelentkezését, hogy megfelelő álláslehetőség esetén értesíteni tudjuk!

A honlapon keresztül történő jelentkezés folyamatának elindításával kijelentem a következőket:

  1. Hozzájárulok, hogy személyes adataimat, melyeket a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió honlapján keresztül elérhető álláskereső adatbázisban elhelyezek, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió feldolgozza (ideértve az adatok összegyűjtését, tárolását, rendezését, őrzését, lekérdezését, kivonatolását, összevonását, használatát, lezárását és törlését), és esetleges munkaerő-keresési folyamataiban felhasználja.
  2. Az általam megadott Személyes Adatok megfelelnek a valóságnak és a jelenlegi, aktuális állapotot mutatják, továbbá nem tartalmaznak semmilyen félrevezető információt végzettségemre, szakmai tapasztalataimra vagy személyes tulajdonságaimra vonatkozólag.
  3. Tudomásul veszem, hogy a Személyes Adatoknak az Adatbázisban történő elhelyezése nem biztosít számomra semmilyen szerzői jogot az Adatbázissal kapcsolatosan, azonban jogomban áll az Adatbázisban elhelyezett Személyes Adatokat módosítani, kiegészíteni, frissíteni vagy törölni.
  4. Tudomásul veszem, hogy azzal, hogy a Személyes Adatokat az Adatbázisba felveszi, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió nem vállal olyan kötelezettséget, hogy számomra álláslehetőséget biztosít.
  5. Hozzájárulok, hogy az adatbázisban megadott e-mail címemre a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió értesítést küldjön, mely értesítés tárgya kizárólag toborzással, munkaerő-felvétellel kapcsolatos.
Kérdése esetén várjuk jelentkezését a hr@btesz.hu címen.