Fogjunk össze Osváth Réka gyógyulásáért!

Osváth Réka koraszülöttként látta meg a napvilágot. Néhány hét múlva, egy koponyaűri ultrahang vizsgálaton az agyi mozgásközpont mindkét oldalán 1-1 milliméteres cisztát találtak. Már ekkor mondták, hogy ez később mozgásbeli problémát okozhat. Sajnos így is lett, spasticus tetraplegia volt a diagnózis. Önállóan a mai napig sem tud közlekedni, kerekesszékes, de szellemileg teljesen ép. Az elmúlt 14 év során Réka családja mindent megtett, hogy segítse lányuk mozgásfejlődését: kezelésekre vitték, az orvosok műtéteket is végeztek rajta. Most került abba korba, hogy csak speciális, intenzív terápiával lehet elkerülni a csont-, ízületi-, és izomelváltozást.
Erre a megoldás egy budapesti központban (Steps Budapest Center for Robotic Rehabilitation) történő intenzív terápia, melynek a díja 1.260.000 Ft-ba kerül, és évente 3-4 alkalommal szükséges megismételni. Ehhez adódnak az utazási költségek és a lakásbérlés a terápia idejére, hiszen a család Derecskén él. Az elmúlt 14 év során minden orvosi költséget a szülők álltak, azonban a terápia díja olyan terhet jelent, amelyhez segítségre van szükségük. Kérjük, hogy amennyiben lehetősége engedi, Ön is segítse, hogy Réka felépülhessen és minél önállóbb életet élhessen!

Bankszámlaszámunk: OTP Bank, 11738008-21470130  
Kedvezményezett neve: BTESZ Alapítvány   
Közlemény: Adománygyűjtés – Együtt Rékáért! 

A bankszámlánkra érkezett összeget egyben utaljuk az Osváth család számára, akik számlát is kapnak a kezelés befizetéséről.

Te jövőnek hívod. Ő álomnak. Mi célnak.

Facebook