Köszönjük a támogatásokat. Sikerült. Együtt sikerült!

Segítsünk a gyászoló Kácser családnak!

Zolinak szerető és felelősségteljes apaként az volt a vágya, hogy biztosítsa a megélhetést a szerettei számára, és felesége főállású anyaként csak a gyerekekkel foglalkozhasson mindaddig, amíg nekik erre szükségük van. Így Csilla feladta munkáját, és teljesen az anyaságnak szentelte az elmúlt éveit. Zoli ácsként és állványozóként dolgozott Szadán. A településen és környékén nagyon sok házon és kertben található meg a munkája faragott tető, korlát, kerti ház, szaletli formájában. Csillával négy éve kezdtek építkezni, másfél éve költöztek az új házba. A házat hitel terheli. 

Néhány hete Zoli COVID tesztje pozitív lett. A család többi tagján csak enyhébb tünetek jelentkeztek, de Zoli állapota napok alatt olyan mértékben romlott, hogy kórházba, majd néhány napra rá lélegeztető gépre került. Sajnos az orvosok hiába küzdöttek, nem tudták megmenteni, március 18-án éjszaka elhunyt. A veszteség sokként érte a családját és ismerőseit, barátait is. Az ő összefogásukból született meg a gyűjtés ötlete azért, hogy a családnak a gyász mellett ne kelljen azzal is küzdenie, hogy miből fognak megélni és vajon lesz-e a következő hónapban fedél a fejük felett. Csatlakozzon Ön is ehhez az összefogáshoz, és ha lehetősége van, támogassa a Kácser család jövőjét! Minden forint számít!  

Bankszámlaszámunk: OTP Bank, 11738008-21470130  

Kedvezményezett neve: BTESZ Alapítvány  

Közlemény: Adománygyűjtés – Kácser család  

Kácser Pál Zoltán március 18-án hunyt el COVID fertőzésben. 4 kisgyermek vesztette el egyik napról a másikra az édesapját, Noémi 10, Kinga 8, Boti 3 és Zalán 1 évesek. Zoli felesége, Csilla, 41 évesen maradt özvegyen, főállású anyából szinte azonnal családfenntartóvá is kellene válnia.  

Kérjük, akinek lehetősége van, támogassa a családot, hogy a házat terhelő hitelt fizetni tudják és a havi megélhetésük biztosítva legyen, így Csillának ne kelljen azonnal teljes állást vállalnia a négy kisgyermek mellett! Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, 12 millió forintra van szükség.  

A család számára küldött adományokat a BTESZ Alapítvány bankszámlaszámán keresztül fogadjuk. A beérkező támogatást teljes egészében a családnak juttatjuk el.  

Facebook