Kedves munkatársunk!

A BTESZ teljes vezetősége nevében szeretném megköszönni e rendkívül nehéz helyzetben tanúsított töretlen szorgalmát és munkafegyelmét, melynek köszönhetően a BTESZ helytáll az eddigi nehézségekkel szemben.

A jelenlegi helyzet mindenkinek új, mi magunk is lankadatlanul dolgozunk azon, hogy megoldásokat találjunk a napról napra változó körülmények között. Nem tudok jóslatokba bocsátkozni arra vonatkozóan, hogy mi vár még ránk, de biztosan tudom, hogy a BTESZ számára mind az ellátottaink, mind pedig dolgozóink nagyon fontosak és mindent megteszünk azért, hogy a tőlünk telhető legjobb támogatást nyújtsuk a biztonságos munkavégzéshez.

Ennek érdekében első és legfontosabb intézkedésünk, hogy minden munkavállaló 5000 Ft-os támogatást kapjon ahhoz, hogy saját maga és ellátottai védelme érdekében a legszükségesebb védőfelszereléseket, fertőtlenítő szereket megvehesse.

Az ellátottainknak szükségük van a BTESZ-re, a szolgáltatásainkra, a segítségünkre – jobban mint valaha. Az időseket különösen is veszélyeztető járvány idején rengeteg embertársunk sorsa van a mi kezünkben – óvjuk hát meg őket!

A vezetőség hálás azért, hogy ebben a emberpróbáló helyzetben ilyen rendkívüli emberekre számíthat.

Faragó Tiborné

ügyvezető