Telefonos Lelkisegély ajánlói program

Önkénteseket keresünk a BTESZ Telefonos Lelkisegély Szolgálatához.

Hogy mit is jelent ez?

Önkénteseket keresünk a BTESZ Telefonos Lelkisegély Szolgálatához, ha pedig az általad ajánlott személy felvételt nyer és sikeresen elvégzi a munkakör betöltéséhez szükséges képzést, a te jutalmad:

nettó 30.000 Ft

Mit kell tenned?

Ahhoz, hogy megkapd a 30.000 Ft jutalmad, nem kell mást tenned, csak az alábbi űrlapot kitöltened, majd pedig elindul a kiválasztási folyamaton az ajánlott személy.

További információért az alábbi e-mail címen érdeklődhetsz:

Kukk Éva Dóra

HR vezető

FONTOS INFORMÁCIÓK

  1. A Baptista Tevékeny Szeretet Missziónál és intézményeinél munkajogi állományban dolgozó munkavállalók rendelkeznek azzal a joggal, hogy a BTESZ és intézményei számára ajánlhatnak potenciális munkavállalókat a családtagjaik, rokonaik, barátaik vagy ismerőseik közül.
  2. Munkavállalói ajánlás érkezhet konkrét pozícióra és adatbázisba is a fenti űrlap kitöltésével.
  3. Az ajánló-ajánlott kapcsolat adminisztrációja, a kitöltött ajánlói adatlapok teljeskörű kezelése a HR feladata és kötelezettsége.
  4. Az ajánlott munkavállalók teljeskörű szakmai, kompetencia és összeférhetetlenségi vizsgálata a HR szakmai joga és felelőssége, azaz csak a HR által is támogatott jelölt kerülhet felvételre.
  5. Amennyiben az ajánlott személy felvételt nyer a meghirdetett pozícióba és sikeresen elvégzi a munkakör betöltéséhez szükséges képzést, az ajánló munkavállaló nettó 30.000 Ft ajánlói jutalomra jogosult.
  6. A sikeresen ajánló munkavállalók személyes értesítése a HR és Munkaügyi csoport feladata.
  7. A munkavállalói ajánlói programmal kapcsolatos külső és belső kommunikációs tevékenység ellátása a Marketing csoport munkájának bevonásával a HR és Munkaügyi csoport feladata. 

Töltsd ki az alábbi űrlapot az ajánláshoz!