Bicskei intézményünk pályázatot hirdet

NAPPALI ELLÁTÁS VEZETŐ

munkakör betöltésére.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Mit csinálunk mi?

 • Szervezetünk több mint 10 éve szociális szolgáltatások nyújtásával foglalkozik, nap mint nap törekszik arra, hogy még több szolgáltatást tudjon bevezetni országos szinten. Egyik ilyen újító mozgalmunk a nappali ellátó intézmények, az ÚJ Esély Központok létrehozása, amelyek az év minden napján várják a segítségre szoruló szenvedély-, illetve pszichiátriai betegeket. Vezetőink és kollégáink nemcsak szakmaiságukkal, de segíteni akarásukkal és a változásba vetett hitükkel példaértékű közösséget teremtenek, amely támogató közeget nyújt a sikeres munkavégzéshez. Mi a dinamikus fejlődés titka? Nincs titok. Hiszünk az álmainkban, egymásban és a kompromisszumok nélküli szakmaiságban.

Miről szól az állás?

 • Olyan személyt keresünk, aki céltudatos, határozott, szakmai tapasztalat és vezetői készségek birtokában menedzseli a munkatársak szakmai munkáját és az intézmény működését. Mindemellett az adminisztráció naprakész vezetése, a munkatársak beosztásának tervezése, továbbá a más szociális intézményekkel, önkormányzatokkal történő kapcsolattartás sem okoz gondot. Intézményünk kapui egész évben, minden nap nyitva várják a klienseinket. A nappali ellátás vezető effektív hétvégén nem végez munkát, de ha úgy alakul helyettesít terápiás munkatársat hétvégén. A minőségi ellátás működésének szakmai támogatása napi feladat, valamint az intézmény vezetése során a gazdaságossági szempontok figyelembevétele. A nappali ellátás vezető munkájával hozzájárul az intézmény ellátotti létszámának sikeres feltöltéséhez, majd szinten tartásához.

Milyen személyiséget keresünk?

 • Ha céltudatosnak érzed magad, aki határozott fellépésű, képes az önálló munkavégzésre és igénye van a további szakmai fejlődésre, illetve rendelkezel nagyfokú tapasztalattal szociális intézmény vezetésében, akkor köztünk a helyed!
 • Rendelkezel az 1/2000 SzCsM rendeletben meghatározott felsőfokú végzettséggel!
 • Olyan jelöltet keresünk, aki megoldáscentrikus gondolkodásmódját felhasználva igyekszik úrrá lenni a váratlan, esetleg problémás helyzeteken.
 • Akit idegesít, hogyha nem minőségi, precíz munkát ad ki a kezei közül és ezért mindig törekszik a legjobbra, de hogyha hibázik, akkor sem fél újra megpróbálni, már nagyobb odafigyeléssel.

Előnyt jelent:

 • A korábbi, hasonló területen szerzett intézményvezetői munkatapasztalat.

Miért szeretsz majd a BTESZ-nél dolgozni?

 • Egy nagyon jó csapat részese lehetsz. A siker kulcsa a csapat. Ahogy egyik vezetőnk mondja: „együtt még okosabbak vagyunk” 😊 Számítunk az ötleteidre, a kreativitásodra. Egészen biztos, hogy nem fogsz unatkozni, hiszen részt veszel egy új nappali ellátó intézmény megnyitásában, munkatársaid kiválasztásában. 😊 Mivel egy újonnan felépülő dolognak lehetsz a részese, így számtalan kihívással találkozhatsz, amelyek hozzájárulhatnak szakmai fejlődésedhez. Persze képzések révén mi is biztosítjuk számodra, hogy a fejlődés ajtaja mindig nyitva álljon előtted.

Mikor van a munkaidő és hol van az intézmény?

 • Az Új Esély Központok az évnek mind a 365 napján nyitva vannak. A nappali ellátás vezető hétköznap 8:00 és 16:30 között látja el feladatait. Az intézmény, ahol helyt kell állnod Bicskén található az Aradi vértanúk útja 18. szám alatt.

Mit kínálunk?

 • A fizetésed a közalkalmazotti bértáblán alapszik, ami alapbérből (bruttó 296 400 Ft) és ágazati pótlékból tevődik össze. Megbecsülést, folyamatos visszacsatolást biztosítunk a számodra, illetve továbbképzéseken való részvételedet is finanszírozzuk. Hogyha napi szinten utaznod kell hozzánk, akkor abban is költségtérítéssel támogatunk. Olyan családias, de ugyanakkor modern munkakörnyezetben végezheted nap mint nap feladataidat, amelyben igazán komfortosan érezheted magad.

Mikor tudok kezdeni?

 • Terveink szerint áprilisban.

Hogyan tudok jelentkezni?

Nem kell mást tenned, mint a karrier@btesz.hu címre elküldeni a következő dokumentumokat:

 • fényképes szakmai önéletrajz
 • motivációs levél
 • iskolai végzettséget, elvégzett tréningeket igazoló tanúsítványok másolata.
Facebook

Jelentkezés