Kertből az asztalra, avagy az alapanyagaink útja az Önök asztaláig

Olvasási idő: 2 perc

A finom ételek elkészítésének alapvető kulcsa a megfelelő alapanyagok gondos kiválasztása, melyet minden konyhán dolgozó kollégánk szem előtt tart kezdve az élelmezésvezetőtől a szakácsokon át a konyhán dolgozó kolleganőkig.

A beszállítóinktól minden esetben elvárjuk a minőségi és megbízhatósági garanciát, melyek leginkább illeszkednek az általunk elvárt színvonalhoz. Természetesen nem tudjuk a házias körülmények között tenyésztett és termesztett húsok, zöldségek és gyümölcsök hamisíthatatlan ízét maradéktalanul biztosítani, de igyekszünk előnyben részesíteni a hazai termelőket és a magasabb minőségi színvonalat képviselő márkákat. A fogyasztóinktól kapott visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük a beszállítókkal való kapcsolatot és keressük annak lehetőségét, hogy az általunk készített ételek a kedves fogyasztóink megelégedését szolgálják.

Konyhánk ajánlata: Scsí leves

Konyhánk ugyan a magyar konyha elkötelezett híve, de mindig szívesen emeljük be étlapunkba valamely nemzet egy-egy érdekes ételét. Ilyen a novemberi menüsorunkban is megtalálható Scsí leves, amely egy tradicionális orosz étel. Ez egy tartalmas káposztából, legtöbbször sertéshúsból és zöldségekből álló savanykásabb ízvilágú raguleves. Elsőre talán idegenkednénk tőle, de ha egyszer kipróbáltuk, garantáltan az egyik kedvenc levesünkké válik.

Nagyné Barta Judit
A BTESZ konyhájának szakmai vezető-helyettese

Megosztás itt: facebook
Facebook

TOVÁBBI FRISS CIKKEK

Nagyítás
FEL