pszichiátriai betegek ellátása

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió az ország különböző régióiban működtet nappali ellátást pszichiátriai beteg személyek részére. Jelenleg 10 intézményünk gondoskodik a szolgáltatás biztosításáról, 6 megyében fordulhatnak hozzánk azok a pszichiátriai betegséggel küzdő személyek, akiknek támogatásra, segítségre van szüksége.
településen segítünk a talpra állásban
0

Békéscsaba Gyomaendrőd Tuzsér Mosonmagyaróvár Vecsés Csongrád Sajószentpéter Miskolc Mezőtúr Veresegyház

Ha már megfogalmazódott a szándék a változásra..

Aki hozzánk fordul segítségért, annak minden támogatást megadunk a problémákkal való megküzdéshez, saját erőforrásainak feltárásához és kihasználásához, ezáltal életkörülményeinek önerőből történő javításához. Védett körülmények között léphet a változás és a fejlődés útjára. Abban is segítünk, hogy a változás ne csak időszakos legyen, hanem hosszútávon is teljesebb életet élhess! Munkánk során fontos terület a társadalomba való be-, illetve visszaillesztés és annak elérése, hogy ha hozzánk fordulsz együtt tudj élni betegséggel és minél teljesebb életet élhess. Mindezt a szociális szolgáltatások terén eddig eltöltött 12 év tapasztalatával tesszük, szakmailag felkészülten, előítéletektől mentesen, mert hiszünk abban, hogy a pszichiátriai betegség okozta problémák részben leküzdhetők, de legalábbis csökkenthetők. A saját erőforrások, erősségek, lehetőségek által az egyéni jól-lét fokozható, az életminőség javítható.

Pszichiátriai betegek nappali ellátása

Ha elérkezettnek látja az időt arra, hogy életvitelén, szokásain változtasson, mert azok romboló hatással vannak testi és lelki egészségére, emberi viszonyaira, vagy éppen munkájára. A nappali ellátás rugalmas és folyamatosan várjuk a hozzánk fordulókat egy olyan közösségbe, akik egymást támogatják és segítik az életmódváltásban. A függőségre betegségként kell tekinteni és a tiszta életvitel megteremtéséhez fontos, hogy a hozzánk fordulók ezzel szembenézzenek.

A pszichiátriai betegek nappali intézménye személyes gondoskodást nyújtó alapszolgáltatás, melyet 18. életévüket betöltött, fekvőbeteg-gyógyintézeti kezelést nem igénylő pszichiátriai betegek vehetnek igénybe, akik szakorvosi szakvéleménnyel rendelkeznek betegségükről. (Ennek beszerzésében, szakorvossal való kapcsolatfelvételben munkatársaink minden segítséget megadnak) Önkéntes alapon lehet jelentkezni a szolgáltatásunkra, saját akaratból és elhatározásból.

A napközbeni tartózkodás az intézményekben térítésmentesen vehető igénybe. Ha napközbeni tartózkodás mellet étkezést is szeretne igényelni, akkor a térítési díj 200 Ft/nap.

  1. Hívja a 06 80 900 368 számot.
  2. Munkatársunk visszahívja, egyeztetik az igényeket és a lehetőségeket.
  3. A szolgáltatás igénybevételéhez kötelező a pszichiátriai betegséget igazoló szakorvosi szakvélemény bemutatása, amelynek beszerzésében szükség esetén munkatársaink is tudnak segíteni.

Hol érhető el a pszichiátriai betegek ellátása?

HA EGYEDÜL NEM MEGY...

..és elérkezettnek látod az időt arra, hogy:

változtass, mert azok romboló hatással vannak:

Hol érhető el a szenvedélybeteg ellátás?

Díjmentesen segítünk

Ingyenesen hívható telefon

+36 80 900 368

Email

info@btesz.hu

Hagyjon nekünk üzenetet, visszahívjuk!

További információkkal munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Ha Ön már döntött, mi segítünk!