Ha Te is részese akarsz lenni az Új Esély Központjaink „reformmozgalmának”, Rád vár a

REGIONÁLIS INTÉZMÉNYVEZETŐ

(Közép-Dunántúl)

Mit csinálunk mi?

 • Szervezetünk több mint 10 éve szociális szolgáltatások nyújtásával foglalkozik, nap mint nap törekszik arra, hogy még több szolgáltatást tudjon bevezetni országos szinten. Egyik ilyen újító mozgalmunk, hogy most egyedülálló kezdeményezéssel országos intézményrendszer létrehozásán dolgozunk, amely társadalmilag hátrányos helyzetű rétegek felzárkóztatását, kompetencianövelését tűzte ki célul. Az Új Esély Központ célcsoportjai a pszichiátriai-, illetve a szenvedélybetegséggel élő emberek. Társadalmi integrációjukat, munkavállalási lehetőségeiket igyekszünk megkönnyíteni, szociális készségeiket fejleszteni. Mi a dinamikus fejlődésünk titka? Nincs titok. Hiszünk az álmainkban, egymásban és a kompromisszumok nélküli szakmaiságban. Te is hasonló értékekkel bírsz? Akkor ne habozz, jelentkezz!

Miről szól az állás?

 • Kedves leendő munkatársunk! Neked kell biztosítani az ÚJ Esély Központ intézményeinek (5-7 telephely) törvényes, gazdaságos, hatékony, magas szakmai színvonalú működését, mindezt persze a szervezeti célok mentén. Sokszínű feladataid közé tartozik a telephelyek szakmai munkájának tervezése, szervezése, koordinálása, az intézmények ellátottakkal való feltöltése. Mindemellett a dolgozók fejlesztéséről, újszerű szakmai modellekről szóló javaslatokról is gondoskodnod kell. Nemcsak koordinálnod kell a régióban lévő intézmények által nyújtott szakmai szolgáltatások megvalósítását, hanem mindezt úgy kell tenned, hogy a törvényi és jogszabályi megfelelést szem előtt kell tartanod. Te képviselnéd a régióban lévő intézményeket a külső szervek előtt. Mindeközben a debreceni központtal, a szakmai vezetőkkel és a társosztályokkal is együtt kell működnöd. Mint regionális intézményvezető HR feladatokat is el kellene látnod, vagyis részt kell venned a telephelyekhez tartozó munkatársak (5-35 fő) toborzásában, kiválasztásában, az új kollégák betanításában, mentorálásában, a munkájuk koordinálásában, ellenőrzésében, a szabadságok kiadásában és a munkaidők beosztásában. Olyan jelöltet keresünk, akinek az adminisztrációs feladatok, a riportálás (heti, havi jelentés a gazdaságos működésről, ellátottak létszámáról, célok megvalósulásáról) sem okoznak gondot. Végül, ha a helyzet szükségessé teszi, Te helyettesítenéd a régióvezetőt.

Milyen személyiséget keresünk:

 • Csak és kizárólag olyasvalaki lehet a leendő regionális intézményvezető, aki rendelkezik az 1/2000 SzCsM rendeletben foglalt szakirányú felsőfokú végzettségek valamelyikével és már szociális intézményben szerzett vezetői tapasztalatot is tudhat maga mögött.
 • Olyasvalakit keresünk, aki egy igazi vezető, az összes vezetői kompetenciát (úgy, mint a delegálást, ellenőrzést, visszajelzést) beleértve.
 • Hogyha egyszerűen nem bírsz egyhelyben ülni, nagy munkabírással, gyors munkatempóval, tanulási képességgel rendelkezel, akkor pontosan Rád szabták ezt a munkát!
 • Ha szereted a kihívásokat, azt, hogyha problémákat kell megoldanod és önállóan döntened, akkor mire vársz még? Jelentkezz!
 • Olyan munkatársat keresünk, aki nyitott, kommunikatív személyiségének köszönhetően képes lefelé és felfelé egyaránt megfelelően kommunikálni még akár nehéz helyzetekben is. Úgy képzeld el kicsit, mint egy mediátor szerepet.
 • Olyan csapattagot, aki elkötelezett, lojális a szervezetünkhöz és emellett még pozitív is.
 • Olyan dolgozót, aki mindig a legjobb eredményeket igyekszik elérni, aki céltudatos, mindezekért képes a határidőket betartani, az idejét beosztani úgy, hogy sokféle, sokrétű feladatot jól tud priorizálni, a célra fókuszálni és a fókuszt megtartani.
 • Olyan embert, akinek a vérében van a szervezés, az ötletelgetés, akinek, ha azt mondják valami lehetetlen, Ő akkor is megcsinálja.
 • Olyan jellemet, aki strukturált, rendszerezett gondolkodásmóddal rendelkezik, aki proaktív, alapos, precíz, megfontolt és képes a diszkrét, etikus magatartásra az ügyfelekkel (és a munkatársakkal) szemben.
 • Mivel a leendő munkatársunkhoz több telephely fog tartozni, ezért képesnek kell lennie megbirkóznia az ebből fakadó felelősséggel, valamint az ebből adódó stresszel. Nem könnyű ilyenkor empatikusnak maradni, de ha Neked megy, akkor Téged keresünk.
 • Nem árt, ha B kategóriás jogosítvánnyal és saját autóval is rendelkezel, hiszen ezek nélkül nehéz lenne utazni a városok között.

Miért szeretsz majd a BTESZ-nél dolgozni?

 • Egy nagyon jó csapat részese lehetsz. Valószínűleg tényleg meg fogsz lepődni azon, hogy milyen pozitív szemléletűek és segítőkészek munkatársaink, nálunk a siker kulcsa a csapat. Ahogy egyik vezetőnk mondja: „együtt még okosabbak vagyunk”. 😊 Számítunk az ötleteidre, a kreativitásodra. A fontos döntésekben adunk a véleményedre. Egészen biztos, hogy nem fogsz unatkozni! 😊 Annyira sokszínű feladataid lesznek, beleértve az egészen apró és a „mérföldkőnek” számítókat egyaránt, hogy ezek akár egy életen át tartó élményként és tapasztalatként is szolgálhatnak Neked. Számtalan kihívással találkozhatsz, amelyek hozzájárulhatnak szakmai fejlődésedhez. Persze szakmai képzések és rendezvények révén mi is biztosítjuk számodra, hogy a fejlődés ajtaja mindig nyitva álljon előtted. Nem mellesleg, a munkaköröd magában foglalja azt is, hogy utaznod kell a különböző városok között, ami, hogyha szeretsz világot látni, akkor már önmagában egy rendszeres pozitív élményt jelenthet a számodra. Végül, arról sem feledkezhetünk meg, hogy munkaidő szempontjából a feladataid megoldásához rugalmasan állunk hozzá 😊.

Mikor van a munkaidő és hol van az intézmény?

 • Annak ellenére, hogy a nappali ellátó intézmények az évnek mind a 365 napján nyitva állnak, Neked csak hétfőtől péntekig kell dolgoznod, minden hétköznap 8:00-tól 16:30-ig. Előfordulhat, hogy a helyzet úgy alakul, hogy hétévégén is be kell segítened valamelyik intézményben a munkatársaknak, dehát minden vezetőbeosztás felelősséggel és a munkatársak iránti elhivatottsággal jár. Új regionális intézményvezetőnket a közép-dunántúli régióba keressük, amelyhez a következő városok tartoznak: Bicske, Pápa, Tata, Tatabánya.

Mit kínálunk?

 • Pozícióhoz méltó, színvonalas fizetést kínálunk. Hogyha az általad vezetett intézmények az ellátotti körre vonatkozó képzések szempontjából is jól „teljesítenek”, akkor fizetésed havi bónusszal kiegészül, nem beszélve arról, hogy munkád elismeréseként év végén sem feledkezünk meg Rólad. Megbecsülést, folyamatos visszacsatolást biztosítunk a számodra, illetve továbbképzéseken való részvételedet is finanszírozzuk, valamint általunk indított belső képzéseinkre is szeretettel várunk. Napi utazásaidat költségtérítéssel támogatjuk. Olyan családias, de ugyanakkor modern munkakörnyezetben végezheted nap mint nap a feladataidat, amelyben igazán komfortosan érezheted magad. Napi munkádhoz új és modern eszközöket biztosítunk (telefon, korlátlan hívás és internethasználat, valamint laptop).

Hogyan tudok jelentkezni?

 • Nem kell mást tenned, mint a karrier@btesz.hu címre elküldeni a következő dokumentumokat tárgyban megjelölve a munkakört és a régiót:
  • fényképes szakmai önéletrajz,
  • motivációs levél,
  • iskolai végzettségeket igazoló dokumentumok másolata és
  • a 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványod másolata.
Megosztás itt: facebook
Facebook

Jelentkezés