Segítség hiányában marad a Coca-Cola

Nem mindennap esik meg az emberrel, hogy 5 napig csak a Coca-Cola szolgál számára „eledelül”. Kivéve, ha elesését követően az embernek nincs akitől segítséget kérnie, és csupán a sokak szemében hírhedt nedű biztosítja a túlélést. Pontosan így járt egy virginiai férfi, – írja a New York Post – aki elesését követően semmi egyebet nem volt képes a konyhában elérni. A segítség nem is érkezett túl korán, sőt, nem is hozzátartozótól, hiszen az első ember, akinek ez feltűnt, az a postás volt, aki észrevette, hogy a férfi ajtaja ugyan nyitva van, de a leveleket nem vette át. A postás számára ekkor vált furcsává a történet, benyitva pedig ott találta a túlélőt, aki 5 napig kólán élt. Természetesen rögtön kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát.

Akarva akaratlanul is belegondolunk, hogy mi történt volna, ha a postás unottan, fáradtan végzi nap mint nap a munkáját és egyáltalán nem érdekli, hogy épp miért nem veszi át valaki a postát. Mi történik, ha még egy napig nem tart ki a kóla … Rengeteg ha és kérdés merül fel, melyekre nem tudunk választ adni.

Senki sem érdemli meg, hogy ilyen bizonytalanságban élje idős éveit, bárhogyan is alakuljanak a családi kapcsolatok, bármilyen messze kerüljenek is a gyerekek, rokonok. Ne érje be Ön se ilyen bizonytalansággal! A jelzőrendszeres segítségnyújtás állandó biztonságot és megnyugvást kínál, hagyjon fel az állandó aggódással, kattintson az alábbi gombra vagy hívja ingyenes számunkat és tudjon meg többet a jelzőkészülékről. (és nem kell az 5 rekesz kólában sem bíznia 😊 )