Házi segítségnyújtás keretében szakképzett munkatársat keresünk

GONDOZÓ

munkakör betöltésére
RÉSZMUNKAIDŐBEN.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Mit csinálunk mi?

  • Szervezetünk több mint 10 éve szociális szolgáltatások nyújtásával foglalkozik, nap mint nap törekszik arra, hogy még több szolgáltatást tudjon bevezetni országos szinten. Tevékenységeink közé tartozik az idős embereknek való segítségnyújtás, amely kiemelkedő fontosságú, számunkra jelentős értéket képvisel.

Miről szól az állás?

  • Olyan ember illik a csapatunkba, aki hétköznaponként napi akár 4 vagy 6 órában szívesen látogatja meg az idős és a gondozásra szoruló embereket annak érdekében, hogy segítséget nyújtson Nekik a legkülönfélébb ápolási és gondozási tevékenységek ellátásban. Tudsz Nekik segíteni például a bevásárlásban, a gyógyszerek beszerzésében, a takarításban, a tisztálkodásban, a ház körüli teendőkben és a hivatalos jellegű ügyintézésben is. Természetesen ez csak néhány azok közül a feladatok közül, amelyekkel találkozhatsz.

Milyen személyiséget keresünk?

  • Hogyha nyitott, másokhoz könnyen alkalmazkodó, rugalmas, kedves személyiségnek érzed magad, aki képes az önálló munkavégzésre és igénye van a további szakmai fejlődésre, akkor pontosan Te vagy a mi emberünk.
  • Rendelkezned kell az 1/2000 SzCsM rendeletben meghatározott szakképesítéssel vagy ilyen végzettség megszerzését biztosító, folyamatban lévő tanulmánnyal, amelyek közül néhányat itt is felsorolunk a könnyebb tájékozódás érdekében: szociális gondozó és ápolói / szociális szakgondozói / ápolói / gyakorló ápolói / mentőápolói szakképzettség.
  • Olyan munkatársat, aki empatikus, türelmes, megbízható és nem riad vissza a más emberekért való felelősségvállalástól sem.

Miért szeretsz majd a BTESZ-nél dolgozni?

  • Egy nagyon jó csapat részese lehetsz. Számítunk az ötleteidre, a kreativitásodra. Rászánjuk az időt, hogy mindent megtanítsunk Neked, amit csak tudunk. Képzések révén mi is biztosítjuk számodra, hogy a fejlődés ajtaja mindig nyitva álljon előtted. Hogyha kedveled az idősebb emberek közelségét, és szeretsz emberekkel beszélgetni, akkor pontosan Rád szabták ezt a munkát! 😊

Mikor van a munkaidő és hol kell dolgoznod?

  • Munkatársainknak heti 5 napot kell dolgozniuk. A napi munkaidő 4 vagy 6 órás beosztás esetén megbeszéléstől függ. Egy átlagos munkanapod a hozzád tartozó idősekhez történő ellátogatással telik, házról házra kell meglátogatni Őket. Az ellátotti kör Dévaványa területén található.

Mit kínálunk?

  • A fizetésed a közalkalmazotti bértáblán alapszik, ami alapbérből és ágazati pótlékból tevődik össze. Megbecsülést, folyamatos visszacsatolást biztosítunk a számodra, illetve továbbképzéseken való részvételedet is finanszírozzuk. Hogyha napi szinten utaznod kell hozzánk, akkor abban is költségtérítéssel támogatunk, Debrecenen belül a bérletvásárlásban is támogatunk. A napi feladataid ellátásához szükséges munkaeszközökről is gondoskodunk.

Hogyan tudok jelentkezni?

Nem kell mást tenned, mint a karrier@btesz.hu címre elküldeni a következő dokumentumokat tárgyban megjelölve, hogy „gondozó-Dévaványa”:

● fényképes szakmai önéletrajz,
● iskolai végzettségeket igazoló dokumentumok másolata.

Facebook

Jelentkezés