SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉS

Sok boldogságot, és áldást a nehéz munkára, az úr bizonyára megáldja a gondos munkát.

Miért minket válasszon?

 • Ma már Kelet-Magyarország 4 megyéjében mintegy 3000 embernek biztosítjuk a kiváló minőségű, változatos és jóízű meleg ételeket
 • Változatos étrendet állítunk össze: a főétkezések gabonaféléket, gyümölcsöket, zöldségeket, húsokat, tejtermékeket, tojást, halat, száraz hüvelyeseket, olajos magvakat és édességeket is tartalmaznak.
 • Bőséges adag levest, hozzá főételt, édességet kérhetnek az igénylők - megszokott, házias ízekkel
 • Az adott régiók kedvelt ízeire és a helyiek igényeire odafigyelve állítjuk össze ételeinket.
 • Akik igénybe veszik a szolgáltatást egy komplett menüsort kapnak, amelyből minden napra maguk választják ki az általuk legjobban kedvelt ételt. Egyes településeken több szolgáltatóval is kapcsolatban állunk, így az igénylő eldöntheti, hogy melyik menüsor számára a megfelelőbb
 • Az ebédeket 8:00-14:00 között szállítjuk házhoz.
 • Felkészült kiszállító munkatársaink készséggel segítenek egyedi igények vagy mozgáskorlátozottság esetében, segítséget nyújtunk az étel tálalásában, előkészítésében is, amennyiben szükség van rá.
 • Igény szerint a hétköznapok mellett hétvégén is megszervezzük az ételszállítást.

A szociális étkeztetés a személyes gondoskodás körébe tartozó olyan alapszolgáltatási forma, melynek keretében napi egyszeri meleg ételt biztosítunk azoknak, akik 

• koruk 

• egészségi állapotuk 

• élethelyzetük 

• vagy életmódjukból adódó egyéni igényeik 

miatt saját maguk részére, tartósan, vagy átmeneti jelleggel a legalább napi egyszeri meleg étkezést nem tudják biztosítani, vagy szívesebben választják a konyhai munkát nem igénylő, kiváló minőségű, változatos napi meleg étkezést.

Azok a jogosultak szociális étkeztetésre, akik öregségi nyugdíjjal vagy egyéb nyugdíjszerű jövedelemmel (özvegyi nyugdíj, szülői nyugdíj, árvaellátás) rendelkeznek, vagy akiknek megváltozott munkaképességű személyeket megillető ellátások járnak. Tehát a szolgáltatást bárki igénybe veheti, aki nyugdíjas, vagy megváltozott munkaképességűként ellátásban részesül.

A szolgáltatás díja a jogosult jövedelméhez mérten kerül megállapításra. Az ebéd díja minden hónap végén kerül elszámolásra, tehát utólag kell megfizetni a ténylegesen igénybe vett adag ebédek alapján.

A térítési díj megállapításánál a szolgáltatást igénybe vevő személy rendszeres havi jövedelmét (a családban egy főre jutó rendszeres havi jövedelmet) kell figyelembe venni, azzal, hogy a térítési díj nem haladhatja meg a fenti jövedelem 30%-át.

A térítési díj sávok:
JövedelemTérítési díj
0 Ft30.000 Ft360 Ft/adag
30.001 Ft50.000 Ft420 Ft/adag
50.001 Ft80.000 Ft460 Ft/adag
80.001 Ft110.000 Ft490 Ft/adag
110.001 Ft140.000 Ft510 Ft/adag
140.001 Ft180.000 Ft530 Ft/adag
180.001 Ft 550 Ft/adag
 1. Hívja a 06 52 574 580 számot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a lap jobb oldalán!
 2. Munkatársunk visszahívja, egyeztetik a jogosultság feltételeit és a lehetőségeket.
 3. Az igénylés kezdő napját, gyakoriságát és díját is rögzítő megállapodás aláírása az Ön kényelmét szolgálva otthonában is történhet.  
Csatolandó dokumentumok
 
0
kelet-magyarországi településen biztosítunk nap mint nap kiváló minőségű meleg ételt.

Aranyosapáti, Balkány, Balmazújváros, Barabás, Báránd, Békés, Biharnagybajom, Bocskaikert, Bodaszőlő, Csaroda, Debrecen, Derecske, Dévaványa, Gergelyiugornya, Gyula, Gyüre, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúvid, Ilk, Józsa, Kisvarsány, Konyár, Martinka, Mezőberény, Nagykálló, Nagyrábé, Nagyvarsány, Nyíregyháza, Nyírmada, Nyírmártonfalva, Nyírpazony, Nyírtelek, Olcsva, Pusztadobos, Püspökladány, Rakamaz, Sárrétudvari, Szerep, Szolnok, Tákos, Tedej, Téglás, Tiszacsege, Tiszaszalka, Tiszavárkony, Tószeg, Újfehértó, Újszász, Vámosatya, Vámospércs, Vásárosnamény, Vitka, Zagyvarékas

Hagyjon nekünk üzenetet, visszahívjuk!

Ha Ön keresne bennünket:

Telefon: 06 52 574 580
E-mail: info@btesz.hu

További információkkal munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Jó étvágyat kívánunk az egészséges és finom ételeinkhez!

BTESZ szociális étkeztetés