Teljes élet végtagok nélkül

Az életben 2 dologgal rendelkezünk: 

  1. Szemnek látható dolgok 
  • a szemnek látható dolgok – mindezek egyértelműek és könnyen észrevehetőek. Ezek lehetnek anyagi javaink vagy például olyan egyértelmű részei az életünknek, mint a végtagjaink. 

2. Szemnek láthatatlan dolgok 

  • a szemnek láthatatlan dolgok, általában belső tulajdonságokra utalnak: akaraterő, szeretet, türelem, hit. De egy másik megközelítés lehet a kifogások hiánya és megoldások halmaza. 

Nick Vujicic, a karok és lábak nélkül született ausztrál előadó egy igazi csoda. Ő az élő példája annak, hogy lelkesedéssel, akaraterővel és kitartással bármit elérhetünk. A döntéseink meghatározzák tetteinket, a tetteink pedig az életünket, amiről Nick a következőképpen vall: […] sírva hibáztathattam volna Istent: miért pont én és miért pont így? Viszont ez nem élet! Én pedig élni akarok, azért megfordítottam a kérdést: hogyan hozhatom ki a legtöbbet abból, amit a Jó Isten adott nekem? 

“Ép testben ép lélek” – tartja a mondás és valószínűleg Ön is tudja, hogy az egészséges életmód megőrzése nagyban összefügg a változatos táplálkozással.

Nick döntött és ez később az egész életét meghatároztaNekem nem lehetnek kifogásaim csak megoldásaim lehetnek.” Így lett ő a világ egyik legkiszolgáltatottabb, de legboldogabb embere. 

Nagyítás
FEL