Szegedi intézményünkbe kollegát keresünk

TERÁPIÁS / SZOCIÁLIS MUNKATÁRS

munkakör betöltésére.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Mit csinálunk mi?

 • Szervezetünk több mint 10 éve szociális szolgáltatások nyújtásával foglalkozik, nap mint nap törekszik arra, hogy még több szolgáltatást tudjon bevezetni országos szinten. Egyik ilyen újító mozgalmunk a nappali ellátó intézmények, az ÚJ Esély Központok létrehozása, amelyek az év minden napján várják a segítségre szoruló szenvedély-, illetve pszichiátriai betegeket.

Miről szól az állás?

 • Olyan ember illik a csapatunkba, aki nemcsak csoportfoglalkozásokat tud tartani több fő számára, hanem az egyéni esetkezelést is megoldja. Mindemellett az adminisztráció naprakész vezetése, továbbá a más szociális intézményekkel történő kapcsolattartás sem okoz gondot Neki.

Milyen személyiséget keresünk?

 • Hogyha céltudatosnak, innovatívnak, csapatjátékosnak érzed magad, aki határozott fellépésű, képes az önálló munkavégzésre és igénye van a további szakmai fejlődésre, illetve lehetőleg már rendelkezik szakmai tapasztalattal a szenvedély-és/vagy a pszichiátriai betegek ellátásban, akkor pontosan Te vagy a mi emberünk.
 • Rendelkezned kell az 1/2000 SzCsM rendeletben meghatározott felsőfokú végzettséggel (vagy ilyen végzettséget adó, folyamatban lévő tanulmánnyal)!
 • Olyan embert keresünk, aki megoldáscentrikus gondolkodásmódját felhasználva igyekszik úrrá lenni a váratlan, esetleg problémás helyzeteken.
 • Olyan munkatársat, aki asszertivitásának köszönhetően hatékonyan kommunikál munkatársaival és klienseivel egyaránt.
 • Olyan jelöltet, aki kreatív, nyitott, igazi újító szellem, aki nem fél kipróbálni újításokat annak érdekében, hogy kliensei akárcsak „egyet lépjenek előre”.
 • Olyan dolgozót, aki szeret csapatban dolgozni, de az önálló munkától sem riad vissza.

Miért szeretsz majd a BTESZ-nél dolgozni?

 • Egy nagyon jó csapat részese lehetsz. A siker kulcsa a csapat. Ahogy egyik vezetőnk mondja: „együtt még okosabbak vagyunk” 😊 Számítunk az ötleteidre, a kreativitásodra. Rászánjuk az időt, hogy mindent megtanítsunk Neked, amit csak tudunk. A fontos döntésekben számít a véleményed. Egészen biztos, hogy nem fogsz unatkozni. 😊 Számtalan kihívással találkozhatsz, amelyek hozzájárulhatnak szakmai fejlődésedhez. Persze képzések révén mi is biztosítjuk számodra, hogy a fejlődés ajtaja mindig nyitva álljon előtted.

Hol van az intézmény?

 • Az intézmény, ahol el kell majd látnod a feladataidat Szegeden található a Kossuth Lajos sugárút 29. szám alatt. Az Új Esély Központok az évnek mind a 365 napján nyitva vannak, de munkatársainknak csak heti 5 napot kell dolgozniuk.

Mit kínálunk?

 • A fizetésed a közalkalmazotti bértáblán alapszik, ami alapbérből (bruttó 326 000 Ft) és ágazati pótlékból (ezt a korábbi közalkalmazottként ledolgozott évek száma határozza meg) tevődik össze. Megbecsülést, folyamatos visszacsatolást biztosítunk a számodra, illetve továbbképzéseken való részvételedet is finanszírozzuk. Hogyha napi szinten utaznod kell hozzánk, akkor abban is költségtérítéssel támogatunk. Olyan családias, de ugyanakkor modern munkakörnyezetben végezheted nap mint nap a feladataidat, amelyben igazán komfortosan érezheted magad.

Hogyan tudok jelentkezni?

Nem kell mást tenned, mint a karrier@btesz.hu címre elküldeni a következő dokumentumokat:

 • fényképes szakmai önéletrajz
 • motivációs levél
 • iskolai végzettséget, elvégzett tréningeket igazoló tanúsítványok másolata.
Megosztás itt: facebook
Facebook

Jelentkezés