TEVÉKENY SZERETET MAGAZIN

egymás-közt

PODCAST | Beszélgetés Gellén Imrével

Olvasási idő: < 1 perc A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió és Gellén Imre szociálpolitikai szakértő kapcsolata immár 16 évre nyúlik vissza. Hatalmas szakmai tudása, kiváló emberismerete olyan érték számunkra, amely nélkül az idáig vezető utunk még rögösebb lett volna. Szakmájáról, az éneklés jótékony hatásairól, valamint hamarosan megjelenő nótákat és slágereket felvonultató könyvéről Benedek Dávid marketingvezető kérdezte.

Tovább olvasom »

További friss cikkek

egymás közt

Hittel, elszántsággal, emberséggel

Olvasási idő: 5 perc Bacsó Benjámin, a BTESZ Alapítvány elnöke amolyan igazi karizmatikus személyiség. Megnyugtató hangjával, bölcs gondolataival seperc alatt magával ragadja a hallgatóságot. Tetteivel pedig kiváló mintát mutat azok számára, akik még kételkednek a felebaráti szeretetben. De vajon, hogy találta meg az Isten felé vezető utat, és mi motiválja Őt a mindennapokban? A következőkben bizony ezekre a kérdésekre is választ kapunk majd!

Tovább olvasom »
szabadidő

Rendrakás KonMari módra

Olvasási idő: 3 perc Azon gondolkozom, vajon van-e olyan ember a földön, aki tényleg szeret rendetlenségben élni? Van az a mondás, hogy a zseni uralja a káoszt. Nos, ez szerintem csak kifogás.

Tovább olvasom »
kultúra

Ambrózy báró titka

Olvasási idő: 4 perc 2014-ben jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál Böszörményi Gyula Leányrablás Budapesten című regénye, mely néhány hónap alatt akkora siker lett, amilyet magyar szerző ritkán ér el.

Tovább olvasom »
btesz-rólunk

Esély a szebb jövőre

Olvasási idő: 2 perc Immár Tuzséron is megnyitotta kapuit a BTESZ, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Új Esély Központja, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson a szenvedélybetegséggel és pszichiátriai problémákkal küzdőknek, annak érdekében, hogy senki ne maradjon egyedül a nehézségekkel vívott harcban.

Tovább olvasom »