TEVÉKENY SZERETET MAGAZIN

További friss cikkek

legfelkapottabb

Az otthon ízei!

Olvasási idő: 2 perc A finom ételek elkészítésének alapvető kulcsa a megfelelő alapanyagok gondos kiválasztása, melyet minden konyhán dolgozó kollégánk szem előtt tart kezdve az élelmezésvezetőtől a szakácsokon át a konyhán dolgozó kolleganőkig.

Tovább olvasom »
szolgaltatasaink

Így éljen teljes életet idős korban is!

Olvasási idő: 2 perc Nyugdíjas éveinket mind a saját otthonunkban, megszokott környezetünkben képzeljük el. Hiszen egy élet munkája kellett ahhoz, hogy felépítsük mindezt, emlékek sora köt oda bennünket. Azonban ahogy haladunk előre a korban, egyre gyakrabban vesszük észre, hogy kevesebbet tudunk már vállalni, nehezebb a környezetünk rendben tartása, megterhelő az ügyek intézése, hamarabb elfáradunk.

Tovább olvasom »
egymás-közt

PODCAST | Bolla Tibor, a vagány újrakezdő

Olvasási idő: < 1 perc Bolla Tibi kollégánk egy iszonyatosan jó humorú ember. És ha ez még nem lenne elég, hatalmas – az Ő szavaival élve – felújított, szervizelt szíve van. Egy csapatépítő alkalmával, mikor a reggeli kávémat szürcsölgettem éppen, olyan érdekes és szuper történeteket kezdett el mesélni Nekem, hogy a rám nem jellemző módon bizony szóhoz sem jutottam.

Tovább olvasom »
egymás-közt

Egy fecske bizony csinálhat nyarat!

Olvasási idő: 5 perc “Mikor azt kérdezem magamtól, miért vezetett ide az utam, akkor erre a következő választ találom: azért, hogy teljesen átformálják a gondolkodásomat, életritmusomat, mindenem.” Gál Valéria már több mint tizenöt éve foglalkozik olyan gyermekekkel, fiatalokkal, akik akadályoztatásuk miatt fokozott törődést, gondoskodást igényelnek.

Tovább olvasom »
motiváció

Találja meg a célját nyugdíjasként is!

Olvasási idő: 3 perc Az öregség azonban önmagában nem betegség! Sőt a nyugdíjas évekre gondoljon egyfajta jutalomként a hosszú munkás évek után, mikor nincs időkorlátok közé szorítva, nem másoknak kell megfelelnie. S bár ebben az életszakaszban békét kell kötni azzal, hogy nem mozgatórugóként van jelen az eseményekben, akkor se gondoljon erre a periódusra leszálló ágként. Szellemileg ugyanis, nagyon nagy alkotó időszak ez.

Tovább olvasom »
Nagyítás
FEL